Uutiset
Uutiset

Etsitään työharjoittelijaa kesäksi 2016

Julkaistu: 01.03.2016

Hei sinä 16-24-vuotias nuori!

Etsitkö kesäksi työharjoittelupaikkaa musiikin, esiintymis- ja ilmaisutaidon, soitintekniikan tai asiakaspalvelun aloilta? Oletko reipas, sosiaalinen ja kielitaitoinen ja haluat itsellesi erilaisen ja mielenkiintoisen työharjoittelupaikan? Jos tunnistit itsesi tästä, voit olla etsimämme henkilö!

Mekaanisen Musiikin Museon vauhdikas ja kansainvälinen tiimi etsii porukkaansa työharjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin. Työskentely-ympäristönäsi olisi ainutlaatuinen museomiljöö ja työkavereina värikäs museoperheemme lemmikkieläimineen. Työtehtäviisi kuuluisi muun muassa asiakaspalvelu ja lipunmyynti museossa, opastettujen kierrosten vetäminen, kesäkahvion hoitaminen, yleisen siisteyden ja järjestyksen ylläpito ja muut tehtävät sopimuksen mukaan.

Sinulla tulisi olla:

  • esiintymisintoa, sosiaalisuutta ja positiivista elämänasennetta
  • asiakaspalvelutaitoa etkä pelkää isojakaan asiakasryhmiä
  • englanninkielen taitoa ja muu kielitaito on iso etu
  • oma-aloitteisuutta ja pelkäämättömyyttä tarttua uusiin tehtäviin
  • pidäthän eläimistä etkä ole allerginen! Museon perheeseen kuuluu kolme koiraa ja kaksi papukaijaa jotka viettävät päivät museoväen ja asiakkaiden kanssa.

Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä 14.3.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen pawel.kempf@gmail.com ja tule juttelemaan!

Tutustu myös facebook-sivuihimme osoitteessa www.facebook.com/MekaanisenMusiikinMuseo

Uutiset